I Øresund Tennis tilbyder vi ekstra træning – men vi lægger stor vægt på, at det ikke er den primære træningsform for vores juniorer. Og at afregning m.v. sker fuldt gennemsigtigt.
Det er fordi, vi ønsker at fremme et sundt træningsmiljø med vægt på fællesskab og sunde værdier. Det bliver man også en bedre tennisspiller af.
Helt basalt set bliver man bedre af at spille selv uden for træningen. Gå ned og spil med tennisvenner – både seriøst og mindre seriøst. Husk man træner ofte teknik ubevidst, hvis man f.eks. leger med bløde bolde på minitennisbanerne. Og f.eks. laver en regel om at topspin er forbudt.
Og vi ønsker ikke, at trænerne skal komme i et ”afhængighedsforhold”, hvor vores trænere kan blive beskyldt for, at nogle ambitiøse børn (eller forældre) køber sig til bedre træningstider på de almindelige hold.
Samtidig vil vi dog gerne give mulighed for ekstra individuel træning i begrænset omfang til de mest ambitiøse. Dette vil ske efter følgende
Retningslinjer :
Træning kan foretages med klubbens trænere godkendt til at udføre ekstra træning. Den maksimale ekstra træning er følgende:
5 timer pr sæson med:

1 time om ugen med vores øvrige trænere godkendt til ekstra træning:

Ekstra træning bestilles hos den relevante træner.
Spilleren skal sørge for at booke bane.
Betaling sker via Øresund Tennis’ mobile pay: 16284 umiddelbart inden træningen starter. Angiv spillernavn og trænernavn samt dato for træningen, og vis kvittering til træneren inden timen starter.
Ingen træning uden betaling først !