I Øresund Tennis tilbyder vi privattræning til JUNIORER – men lægger vægt på, at det ikke er den primære træningsform. Og også at afregning m.v. sker fuldt gennemsigtigt.

Det er fordi, vi ønsker at fremme et sundt træningsmiljø med vægt på fællesskab og sunde værdier. Det bliver man også en bedre tennisspiller af.

Helt basalt set bliver man bedre af at spille selv uden for træningen. Gå ned og spil med tennisvenner – både seriøst og mindre seriøst. Husk man træner ofte teknik ubevist, hvis man f.eks. leger med bløde bolde på minitennisbanerne. Og f.eks. laver en regel om at topspin er forbudt.

Og vi ønsker ikke, at trænerne skal komme i et ”afhængighedsforhold”, hvor de kan blive beskyldt for, at nogle ambitiøse børn (eller forældre) køber sig til bedre træningstider på de almindelige hold.

Samtidig vil vi dog gerne give mulighed for ekstra individuel træning i begrænset omfang til de mest ambitiøse. Dette vil ske efter følgende

Retningslinjer :

Anmodning om privattræning/enetimer sker til undertegnede. Træning kan foretages med klubbens trænere godkendt til at udføre privattræning. Den maksimale privattræning er følgende:

4 timer pr år (2 ude og 2 inde) med:

  • Calle, kr. 400/t

1 time om ugen med vores øvrige trænere godkendt til privattræning:

  • Markus, kr. 250/t
  • Tobias, kr. 250/t
  • Lærke, kr. 125/t
  • Mathilde, kr. 125/t

Privattræning kan – uanset hvem der er træner – kun bestilles ved henvendelse til Calle (helst sms) på tlf. 53 80 10 87.

Spilleren skal sørge for at booke bane. Betaling sker på mobile pay tlf. nr. 23 97 75 59 til Øresund Tennis konto umiddelbart inden træningen starter. Angiv spillernavn og trænernavn samt dato for træningen.

Ingen træning uden betaling først :-) !

Disse retningslinjer træder i kraft 3. maj 2017 og er gældende for sommeren 2017 samt vintertræning 2017/18.

BEMÆRK : Privatræning af SENIORER kan ske efter hidtidig praksis ved henvendelse til trænerne. Der kan dog ikke være træning i de officielle tider, og afregningen er et mellemværende mellem træneren og spilleren og er Øresund Tennis uvedkommende, ligesom træneren selv er ansvarlig for at afregne ift. SKAT m.v.