ranglisteØTP Ranglisten...
er nu at finde opdateret her.
Du finder ranglisten og kommende kampe, spillede kampe og kontaktdata.
Klik her

Pointrangliste for alle senior-medlemmer

Med opstart fra udendørssæsonen 2017 starter vi i Øresund Tennis en pointrangliste op. Vi vil gøre det nemt at finde ligeværdige modstandere – også for nye medlemmer. Ranglisten er åben for alle fra Nivå, Fredensborg og Humlebæk og gælder kun single. Ranglisten vil være fælles for M og K.

Alle kan deltage, men for at sikre jævnbyrdighed vil der være regler for, hvem på ranglisten man kan udfordre.

Pointsystemet bliver ret simpelt. Hvis du vinder en kamp, bliver du godskrevet et antal points og hvis du taber en kamp, mister du en smule points. Jo bedre placeret din modstander er, jo flere points vil du få for en sejr.

Opdatering af ranglisten sker via facebook gruppen Øresund Tennis Rangliste. Her vil der ugentligt blive tilskrevet points baseret på de indmeldte resultater, og man kan følge med i sin egen – og andres – udvikling uge for uge. Der vil desuden blive uddelt ’spurtpræmier’ til dem, der har forbedret sig mest.

Opstart

For at komme med på ranglisten skal du blot sende en mail til oresund.rangliste@gmail.com. I mailen bedes du skrive dit fulde navn, mailadresse og gerne også dit telefonnummer.

I samarbejde med trænerne og formændene vil der blive etableret en start-rangliste inden standerhejsningerne, og herefter er det blot at udfordre den/dem du gerne vil dyste mod. Vinderen af kampen sender resultat til ranglistemailen – så bliver jeres points opdateret.
Du finder rangliste regler på denne link