Klik her

Tilmelding til indendørs træning

Vi har træningshold for ALLE !

Vi har 4 fuldtidsprofessionelle trænere og lægger utrolig vægt på høj kvalitet i alle træningshold. Kvalitet følges med begejstring, børnene skal synes det er sjov. Foruden disse trænere har vi flere voksne timetrænere med lang trænererfaring samt række meget dygtige hjælpetrænere, som alle selv spiller tennis på turneringsniveau og tager løbende træneruddannelse.

Du kan se vores trænere og kontaktinfo her.

Minitennis : Minitennis er for 4 år og opefter. Vi spiller over minitennisnet, typisk på de lokale skoler, med de blødere bolde og der er stadig meget stor vægt på, at børnene skal have det sjovt og en succesoplevelse – hver gang ! Børnene lærer de basale slag, laver sjove tennispointøvelser m.v. og får hurtig lov til at lære at tælle point og prøve at spille selv over nettet. Vi anbefaler at man så vidt muligt melder sig til (mindst) to gange om ugen, da ekstraværdien af den ekstra time er meget stor. Derfor er der stor rabat på time nr. 2. (hhv kr. 850 for en time og kr. 1000 for to timer)

Vi spiller minitennis på følgende steder og tider

I Fredensborg

  • i Endruphallen onsdage fra 16-17
  • i Fredensborghallen fredage mellem 14.30 og 16.30

I Humlebæk

  • på Humlebæk Skole Store sal (indskolingen tirsdage og fredage mellem 16-18
  • i HiC på hverdage (primært mandag, torsdag og fredag 15-16 men evt. også andre tider)

I Nivå-Kokkedal

  • i Holmegårdhallen, lille sal, lørdage mellem 11-13

Juniortræning på stor bane : Juniortræning er for spillere som tidligere har spillet minitennis eller er 12 år. Træningen foregår på stor bane med grønne eller gule bolde. Det er stadig hovedvægt på at træningen skal være sjov og engagementet højt hver eneste gang, samtidig med at det slagmæssige fylder mere og der også i højere grad bliver tale om pointspil m.v.

Også her anbefaler vi, at man så vidt muligt melder sig to gange om ugen eller mere og giver rabat på time nr. 2. Det koster kr. 1.600 for en gang, og kr. 2400 for to gange, og 3200 for tre gange, som er det maksimale antal timer man kan tilmelde sig. Turneringsspillere kan dog muligvis efter særlig aftale melde sig til 4 timer eller mere.

Træningen foregår alle hverdage i tidsrummet fra 14.30 – 19.00. Det er vigtigt at angive, hvilke tider man ikke kan træne.

Praktik ved tilmelding – minitennis og juniortræning

Tilmelding sker i halbooking (link øverst på siden)

I udgangspunktet tilmelder man sig ikke en fast tid – og det er derfor vigtigt ved tilmeldingen at angive, de tider man ikke kan spille. Det sker helt praktisk ved, at der ved tilmeldingen i halbooking et beskedfelt – så skriv her hvilke dage, man IKKE kan spille.

NB særlig for MINITENNIS vil man som udgangspunkt spille lokalt, så angiv derfor kun, hvis der er nogle af de lokale tider, man ikke kan.

Seniorhold :

Vi har seniortræning i HIC mandag aften fra 19-22 som er niveauopdelt i begynder/letøvet, øvede og rutinerede. Vi har også seniorhold fredag formiddag, også i HiC. Vi lægger her vægt på kvalitet i træningen, og derfor vil vores hovedtrænere deltage som ansvarlige trænere. Prisen er k. 1.900 for hele sæsonen mandag aften og kr. 1.100 fredag formiddag.

Tilmelding sker via linket øverst på siden.