Klik her

Tilmelding til udendørs træning

Kraghede_xB100Vi har træningshold for ALLE. Vi har 4 fuldtidsprofessionelle trænere og lægger utrolig vægt på høj kvalitet i alle træningshold. Kvalitet følges med begejstring, børnene skal synes det er sjov. Foruden disse trænere har vi flere voksne timetrænere med lang trænererfaring samt række meget dygtige hjælpetrænere, som alle selv spiller tennis på turneringsniveau og tager løbende træneruddannelse.
Du kan se vores trænere og kontaktinfo her.
Mikrotennis : vores meget populære hold for de allermindste (3-6 år). Her er tennis en leg, og mange sjove øvelser og meget højt humør, gør at børnene synes det er sjovt og langsomt lærer at spille mere og mere tennis.
Mikrotennis spilles på faste tider - kl. 16.45-17.30 tirsdag i Fredensborg, onsdag i Humlebæk, torsdag i Nivå-Kokkedal og fredag i Humlebæk.
Minitennis : Minitennis er for 6 år og opefter. Vi spiller over minitennisnet med de blødere bolde og der er stadig meget stor vægt på, at børnene skal have det sjovt og en succesoplevelse – hver gang ! Børnene lærer de basale slag, laver sjove tennispointøvelser m.v. og får hurtig lov til at lære at tælle point og prøve at spille selv over nettet. Vi anbefaler at man så vidt muligt melder sig til (mindst) to gange om ugen, da ekstraværdien af den ekstra time er meget stor. Derfor er der stor rabat på time nr. 2.
Juniortræning : Juniortræning er for spillere som tidligere har spillet minitennis eller er 12 år. Træningen foregår på stor bane med grønne eller gule bolde. Det er stadig hovedvægt på at træningen skal være sjov og engagementet højt hver eneste gang, samtidig med at det slagmæssige fylder mere og der også i højere grad bliver tale om pointspil m.v.
Også her anbefaler vi, at man så vidt muligt melder sig to gange om ugen eller mere og giver rabat på time nr. 2.
Praktik ved tilmelding – minitennis og juniortræning : Træningen foregår på alle hverdage i tidsrummet 14.30 – 19. Holdene sammensættes, så spillerne har samme alder og niveau (og vi tager hensyn om muligt til ønsker om hvem man vil spille med, hvis det tennismæssigt giver mening).
I udgangspunktet tilmelder man sig derfor ikke en fast tid – og det er derfor vigtigt ved tilmeldingen at angive, de tider man ikke kan spille. Det sker helt praktisk ved, at der ved tilmeldingen i halbooking et beskedfelt – så skriv her hvilke, dage man IKKE kan spille.
Seniorhold :

Vi har i alt 11 seniorhold, som er niveauopdelt i begynder/letøvet, øvede og rutinerede. Vi lægger også her vægt på kvalitet i træningen, og derfor vil vores hovedtrænere også deltage her. Man træner mandag aften i Humlebæk. torsdag aften i Fredensborg og Nivå-Kokkedal og som noget nyt er der fredagshold fredag formiddag, som går på skift på alle tre anlæg.